• ... EN MEER

Aanvullende producten en diensten

Naast verschillende vloeren, kan Eemland Vloeren aanvullende producten en diensten leveren om het fundament van uw interieur helemaal compleet te maken. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.  

Schoonloopmatten

Hoe houdt u uw vloer zo mooi mogelijk? Dit begint al bij de voordeur. Door een goede inloopmat neer te leggen, houdt u het meeste zand, vuil en vocht buiten de deur en van uw vloer. En dat is goed voor uw vloer. Van een mat voor uw appartement tot uw woning in het bos, voor elke situatie hebben wij een geschikte schoonloopmat. In onze showroom adviseren wij u graag welke mat voor u geschikt is. Heeft u al een vloer en bent u op zoek naar een bijpassende inloopmat? Neem dan een stukje vloer mee naar onze showroom, zodat wij samen de juiste mat voor u kunnen uitzoeken. Ook kunt u het gehele assortiment in onze webshop bestellen.

Vloerverwarming

Wilt u in uw woning of appartement onder uw nieuwe vloer een vloerverwarming? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. U bestelt bij ons en wij regelen dat de installatie werkend bij u wordt opgeleverd. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met professionele partners. Zodra uw vloerverwarming is geïnstalleerd en de vloer is geëgaliseerd, kunnen wij direct uw nieuwe vloer voor u leggen. Op deze manier heeft u één professioneel aanspreekpunt. Wel zo handig!

Traprenovatie

Ziet uw trap er niet meer zo netjes uit of wilt u iets anders op de trap? Denk dan eens aan overzettreden van hout, laminaat of PVC. Wij kunnen op maat de overzettreden op uw huidige traptreden lijmen. De voorkant van de treden wordt afgewerkt met een  profiel. Voordeel hiervan is dat de stijl van uw vloer in de meeste gevallen doorgezet kan worden op de trap. Zo wordt één mooi geheel. Graag informeren wij u verder in onze showroom.

Vloerschade

Heeft u waterschade, valschade, brandschade of inbraakschade aan uw vloer, of ziet u krassen of deuken, dan is dat in de meeste gevallen nog te repareren. Wij hebben veel ervaring met reparaties en komen graag bij u langs om te kijken of de schade gerepareerd kan worden. En als dat kan, kunnen wij ook aangeven wat de kosten zijn. Aangezien wij onderdeel zijn van ‘Parkettree Verzekerd Herstel’, heeft u met onze offerte ook direct alle gegevens om uw schade te melden bij uw verzekering. Uw vloer is immers onderdeel van uw interieur, waardoor de meeste schadegevallen onder uw inboedelverzekering vallen.

Voor het repareren van kleine deukjes in houten vloeren, PVC- en laminaatvloeren hebben wij een speciale reparatiekoffer. Bijna elke deuk is met deze koffer nagenoeg onzichtbaar te repareren. Mocht de beschadiging toch niet gerepareerd kunnen worden, dan is het meestal mogelijk een deel van uw vloer te vervangen.

Wilt u liever zelf de vloer repareren? Neem een klein stukje van uw vloer mee als u naar de showroom komt, dan kunnen wij een reparatiesetje in de meest bijpassende kleur voor u bestellen.

Vul het formulier in voor een offerte.

Onze houten tafels

Bent u op zoek naar een unieke salontafel, eettafel of stoelen en kunt u die bij een woonwinkel niet vinden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot assortiment design stoelen en eiken tafels en kunnen deze eventueel zelfs voor u op maat maken. Kijk voor inspiratie en meer informatie op www.onzehoutentafels.nl