PVC Vloeren Amersfoort

U zoekt een PVC vloer of een vinyl vloer?

PVC-vloeren, ook wel bekend als vinyl vloeren, zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. PVC staat voor polyvinylchloride, een synthetisch materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen als vloerbedekking.

Een van de belangrijkste voordelen van PVC-vloeren is hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte gebieden zoals gangen, keukens en winkels. PVC-vloeren behouden ook hun kleur en textuur, zelfs bij blootstelling aan zonlicht, waardoor ze lang meegaan zonder hun aantrekkelijkheid te verliezen.

Daarnaast bieden PVC-vloeren een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Dankzij geavanceerde productietechnieken kunnen PVC-vloeren nauwkeurig worden gereproduceerd om eruit te zien als natuurlijke materialen, zoals hout, steen, tegels en zelfs beton. Dit stelt u in staat om de gewenste uitstraling voor uw ruimte te creëren, zonder de nadelen van het onderhoud en de kosten van de originele materialen.

PVC-vloeren zijn ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. Afhankelijk van het type PVC-vloer dat u kiest, kunnen ze worden geïnstalleerd met een kliksysteem, worden verlijmd op een geëgaliseerde vloer of zelfs los worden gelegd. Dit maakt het mogelijk om PVC-vloeren te gebruiken in verschillende situaties en op verschillende ondergronden. Het onderhoud van PVC-vloeren is eenvoudig en vereist meestal alleen regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een mild reinigingsmiddel.

Bovendien zijn PVC-vloeren compatibel met vloerverwarmingssystemen. Het materiaal heeft uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, waardoor de warmte gelijkmatig door de vloer wordt verspreid. Dit zorgt voor een comfortabele en energie-efficiënte verwarming in uw ruimte.

Bij het kiezen van een PVC-vloer is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en dikte van het materiaal. Hoogwaardige PVC-vloeren bieden een betere geluidsabsorptie, weerstand tegen deuken en een langere levensduur. Het is ook raadzaam om te kiezen voor een betrouwbare leverancier die hoogwaardige PVC-vloeren van gerenommeerde merken aanbiedt.

Of u nu een residentiële ruimte, kantoor, winkel of een andere commerciële omgeving wilt renoveren of inrichten, PVC-vloeren zijn een uitstekende keuze. Ze combineren duurzaamheid, esthetiek en gebruiksgemak om een vloeroplossing te bieden die aan uw behoeften voldoet. Neem contact met ons op voor meer info


PVC hebben wij in een aantal uitvoeringen:

* PVC Clic ( Rigid Core)
   Deze PVC vloer lijkt qua leggen op een laminaatvloer, de delen zijn voorzien van een         
   clicverbinding waardoor deze vloer makkelijk zelf te leggen is.

PVC Dryback (plakversie)
   Deze PVC vloer moet op een geëgaliseerde vloer rechtstreeks gelijmd worden. 
   In een aantal gevallen is het ook mogelijk om