Laminaatvloer

Eemland Parket heeft een van de ruimste collecties laminaatvloeren. Van laminaat geschikt voor de slaapkamer tot laminaat speciaal geschikt voor projectmatige toepassing. U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben vloeren van de volgende merken:
* Ambiant laminaatvloeren
* Aspecta
* Berryfloor
* Intertap
* Your Floor
* Douwes Dekker
* Vloerenpartner
* Kronospan
* Kronofix
* Quick Step
* Van Hardeveld watervast laminaat
* Van Hardeveld Grand selection

Wij laten in onze showroom alle vloeren zien op een monsterpaneel met een afmeting van 120 cm x 60 cm, hierdoor kunt u een goede indruk krijgen van hoe de vloer er op een groter oppervlak uit komt te zien. Mocht u uw keuze niet kunnen maken in de showroom dan kunt u altijd een aantal monsterpanelen mee naar huis nemen om er thuis nog eens rustig naar te kijken en advies in te winnen bij familie en kennissen.

Laminaat in combinatie met vloerverwarming en vloerverkoeling (WKO-systemen)
Tegenwoordig kan nagenoeg elk soort laminaat gemonteerd worden op vloerverwarming en op de combinatievariant met vloerverkoeling. Onze leveranciers hebben hun producten uitvoerig laten testen bij WTH, het testinstituut van Nederland op het gebied van vloerverwarming en vloerbedekking. Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over welke soort laminaat toegepast kan worden in uw specifieke situatie.

Mocht u laminaat willen installeren op vloerverwarming, download dan hier het stookprotocol. Dit dient in acht genomen te worden alvorens de vloer gemonteerd kan worden.

Advies op afspraak
Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, zowel over de aanschaf en het leggen van de vloer als over het onderhoud. Dit kan op afspraak bij u thuis, waarbij een afspraak in de avond of op zaterdag ook tot de mogelijkheden behoort, of tijdens een bezoek aan onze showroom.

Tot ziens in onze showroom op de Nijverheidsweg Noord 55 te Amersfoort!