Heeft u schade aan uw vloer dat is altijd vervelend maar in de meeste gevallen nog wel te repareren! Denk hierbij aan waterschade, valschade, brandschade, inbraakschade, krassen, deuken, enz. Wij kunnen bij u langskomen om te kijken of de schade gerepareerd kan worden en zo ja wat de kosten van reparatie zijn. Als de vloer niet meer gerepareerd kan worden, omdat er teveel beschadigd is of omdat het materiaal niet meer verkrijgbaar is dan zullen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe vloer.

Heeft u er al aan gedacht om uw schade te melden bij uw verzekering? Omdat de vloer onderdeel is van uw woning vallen een hoop schades onder uw inboedelverzekering.  De offerte die wij maken kunt u zo doormailen aan uw verzekeringsmaatschappij, alle gegevens die zij nodig hebben worden in de offerte verwerkt. Wij zijn tevens onderdeel van Parkettree verzekerd herstel.

Voor het repareren van kleine deukjes in houten vloeren, PVC en laminaatvloeren hebben wij een speciale reparatiekoffer. Bijna elke deuk is met deze koffer nagenoeg onzichtbaar te repareren. Mocht de beschadiging toch niet gerepareerd kunnen worden dan is het meestal mogelijk een plank in uw vloer te vervangen. 

Wilt u liever zelf de vloer repareren? Neem een klein stukje van uw vloer mee als u naar de showroom komt dan kunnen wij een reparatiesetje in de meest bijpassende kleur voor u bestellen.

Vul het formulier in voor een offerte